MEDISANA, Германия - Relaxita - топлина и комфорт

топлина и комфорт

MEDISANA, Германия

 

 

 

MEDISANA - създадени за живот!Няма нищо по-важно от хората и тяхното здраве. Този факт ръководи работата на Medisana повече от 30 години, като я превръща в един от водещите специалисти в областта на грижата за здравето. Компанията произвежда уреди за грижа за здравето у дома и непрестанно развива технологиите си, с цел да предостави на клиентите си най-съвременните решения.

Medisana е мултинационална компания със седалище в гр. Нойс, Германия. Компанията има клонове в цяла Европа и Азия, а дистрибуторите на марката са по целия свят.

Стремежът към здраве е заложен във всеки етап от производството. Medisana произвежда специализирани, лесни за употреба висококачествени продукти, предназначени за хора, които искат да са сигурни, че употребяват напълно безвредни уреди, с ергономичен дизайн, без каквито и да е странични ефекти.


Качество във всяко отношение

Продуктите с марка Medisana са разработени в съответствие с най-високите стандарти за качество, гарантирани от стриктния контрол на всеки етап от производството.


Функции

Продуктите с марка Medisana се отличават с най-високо ниво на функционалност и технически характеристики. За да предложи на потребителите максимално удобство, производителят предоставя множество аксесоари като част от комплектите, без да изисква допълнително заплащане.


Съвместимост

Страничните ефекти са изключени при употребата на уредите Medisana. Този принцип е заложен и в основата на дизайна на уредите. Хармоничното съчетание на форма и функционалност осигурява лесна употреба, надеждно функциониране и атрактивен външен вид.


Употреба

Уредите с марка Medisana са изключително лесни за употреба. Детайлните инструкции не само обясняват правилата за употреба, но и предоставят медицинска информация на достъпен език. Разнообразните продукти (например различните уреди за терапия на болката) се доставят до потребителя със специални терапевтични книжки, с цел да се подобри ефективността на употребата им.


Гаранция

Всички уреди имат 3 години гаранция. Всяко оплакване се обслужва максимално бързо и в съответствие с потребителските изисквания.