Сърдечен монитор за китка Beurer PM 45 - Relaxita - топлина и комфорт

топлина и комфорт

Сърдечен монитор за китка Beurer PM 45

Пулсомер за китка Beurer PM 45 за измерване на сърдечния ритъм

Цена:
145.00лв.
110.00лв.
 • Сърдечен монитор за китка Beurer PM 45
  Сърдечен монитор за китка Beurer PM 45

 

Beurer PM45 е един от най-модерните пулсомери на пазара. Предоставя точни и средни измервания на сърдечния ритъм и ви позволява да зададете собствени лимити. Това е важно, за да предпазите сърцето си от претоварване и за по-добър тренировъчен резултат. Устройството приема сигнали за пулса от предавателя на колана за гърди. На него са разположени датчиците, които изпращат сигнали към пулсомера. Целият колан за гърдите се състои от две части: от същинския колан за гърдите и от един еластичен опъващ колан. Върху разположената към тялото вътрешна страна на колана за гърдите се намират в средата два правоъгълни, оребрени датчика. Двата датчика регистрират Вашата сърдечна честота с точността на ЕКГ и я препращат към пулсомера. Устройството може да ви покаже колко калории сте използвали в Kcal и мазнини, изгорени в g / oz, и може да ви предостави личното си фитнес ниво между 1 и 5. Въз основа на това може да предложите и вашите лимити за обучение. PM45 може да записва до 50 пъти и да ви  представи средна стойност от измерванията. Beurer PM45 е водоустойчив и се предлага с 2 взаимозаменяеми ленти за китка в бяло и синьо. Той също така включва безжична каишка за гърдите, за да установите сърдечната честота и елегантен калъф  за съхранение.

За да изчислите максималната сърдечна честота се използва следната формула:

220 - възрастта Ви = максимална сърдечна дейност.

 

Характеристики на сърдечния монитор за китка Beurer PM 45:

 • Аналогово предаване.
 • Настройваща се индивидуална тренировъчна зона
 • Акустична и визуална аларма при напускане на тренировъчната зона
 • Фитнес нива 1 - 5
 • Кутия за съхранение
 • Сърдечният монитор за китка е със защита за пръски от вода
 • Функции:

- Измерване на сърдечната честота с точността на ЕКГ
- Средна сърдечна честота (Average)
- Максимална тренировъчна сърдечна честота.
- Изгаряне на мазнини в г/унции (g/oz)
- Разход на калории в ккал (Basis Joggen)

 • Пулсомерът разполага и с много настройки, сред които:

- Единица за тегло -  Измервателна единица за теглото кг/либри (kg/lb)

- Максимална сърдечна честота.

- Дихателен обем.

- Възраст

- Пол

- Ръст - Измервателна единица за ръста см/инч (cm/inch)

- Формат на часовете 12 часа/24 часа

- Календар и ден от седмицата

- Аларма / будилник

- Хронометър.

- 50 времена на обиколка (10 часа), повикване на всички заедно или на всяко поотделно. Показване на времето на обиколка и на средна сърдечна честота

- Фитнес тест

  1. Индекс на доброто физическо състояние с тълкуване
  2. Максимален дихателен обем на кислород (VO2max)
  3. Основен метаболизъм (BMR)
  4. Активен метаболизъм (AMR)
  5. Максимална сърдечна честота, изчислена
  6. Предложение за тренировъчна зона
 • ПРЕДАВАНЕ НА СИГНАЛИТЕ И ИЗМЕРВАТЕЛНИ ПРИНЦИПИ НА УРЕДИТЕ

Зона на приемане на пулсомера

Вашият пулсомер приема сигнали за пулса от предавателя на колана за гърдите в рамките на 70 сантиметра.

Датчици на колана за гърдите

 • Гаранция: 36 месеца
 • Цена за доставка:

 

АКЦЕНТИ

Консумация на калории и изгаряне на мазнини - Чрез въвеждане на вашата лична информация, мониторът за сърдечен ритъм изчислява индивидуалната консумация на калории и изгарянето на мазнините по време на вашата тренировка и връща тези стойности в резултатите.

Фитнес тест - 5 фитнес нива

С фитнес теста можете да оцените и вашата лична фитнес. Въз основа на резултата се изчисляват фитнес нива 1-5, консумацията на калории (основен и обем на активността), максималният кислороден обем на дишане и консумацията на мазнини. След фитнес теста ще получите и предложение за автоматична зона за тренировка.

Поставяне на колана за гърдите - Закрепете колана за гърдите към еластичния опъващ колан. Нагласете дължината на колана така, че коланът да прилегне добре, но не хлабаво или прекалено стегнато. Поставете колана около гърдите така, че логото да показва навън и коланът да е разположен в правилната позиция директно върху гръдната кост. При мъжете коланът за гърдите би трябвало да се намира директно под гръдния мускул, а при жените - директно под основата на гърдите.

Тъй като не може да се създаде веднага оптимален контакт между кожата и датчиците за пулса, може да мине известно време, докато пулсът бъде премерен и показан. При необходимост променете положението на предавателя, за да запазите оптимален контакт. Поради потоотделянето под колана за гърдите най-често се постига достатъчно добър контакт. Вие обаче можете и да навлажните контактните точки от вътрешната страна на колана за гърдите. За тази цел го повдигнете леко от кожата и леко наплюнчете двата датчика със слюнка, вода или гел за ЕКГ (закупува се от аптеката). Контактът между кожата и колана за гърдите не бива да бъде прекъсван и при по-големи движения на гръдния кош, като например при дълбоките вдишвания. Силното окосмяване на гърдите може да наруши, дори да попречи на контакта. Поставете колана за гърдите няколко минути преди старта, за да го затоплите до телесната температура и да създадете оптимален контакт. Колан за гърдите за гръдния кош и монитора за сърдечен ритъм са водоустойчиви и могат да се носят по време на тренировка по плуване.

 

 

 

Вашето мнение за Сърдечен монитор за китка Beurer PM 45

blog comments powered by Disqus