Клипс Desk Cable Bobino - Relaxita - топлина и комфорт

топлина и комфорт

Клипс Desk Cable Bobino

Клипс Desk Cable Bobino с три слота за кабели

Цена:14.00лв.
  • Клипс Desk Cable Bobino
    Клипс Desk Cable Bobino

 

Уморени ли сте от всички тези кабели около вашето бюро, телевизор, компютър или мобилен телефон? Искате ли да пазите бюрото си чисто и организирано? С клипсовете Bobino Desk Cable Bobino ще решите проблема си и ще се уверите, че можете да организирани кабелите така, че те да са лесно достъпни когато имате нужда от тях. Bobino Desk Cable Bobino ще Ви помогнат да намерите Вашите слушалки, зарядни устройства, USB кабели или други допълнителни елементи, от които най-много се нуждаете на бюрото си. Bobino Desk Cable Bobino държи кабелите подредени и лесни за намиране. Клипсът заема много малко място, може да се захване за ръба на бюрото и не е необходимо да бъде залепен на повърхността му. Благодарение на специалната си "S" форма Bobino Desk Cable Bobino е подходящ за всички плотове с дебелини до 6 см. Той може да съхранява три кабела. Те вече не се плъзгат от бюрото когато не са в употреба, но остават под ръка и винаги е лесно да се включат.

 

Клипсовете Bobino DESK CABLE CLIP ще Ви спечелят време и пари чрез увеличаване на живота на Вашите кабели и спестяване на време за тяхното търсене. Захванете Bobino DESK CABLE CLIP на ръба на бюрото / масата. Поставете кабела в един от 3 слота (и в двете - горни и долна част). Включете устройството и можете да започнете работа. След приключване изключете устройството и кабела ви ще остане на вашето бюро / маса.

 

Bobino DESK CABLE CLIP има следните характеристики:

  • Размери: 5,2 x 3,7 x 5,8 cm (2” x 1.5” x 2.3”)
  • Цветове:

- черно
- бяло
- червено
- лайм
- тюркоаз
- циклама

  • Цена за доставка:

- обикновена доставка - 5.00 лв.

- експресна доставка - 10.00 лв.

Повече за доставката и начина на плащане

 

 

ВАЖНО

При поръчка на Bobino DESK CABLE, моля уточнете желания от Вас цвят в полето "Бележки по доставката" от формуляра на поръчка!